2024/04/27
۱۴۰۳ شنبه ۸ ارديبهشت
ترفندهای خوش رنگ و عطر شدن چای

ترفندهای خوش رنگ و عطر شدن چای

با ترفندهای ریز مربوط به دم کردن چای در این مطلب آشنا شوید.

دوات آنلاین -حتما شما هم متوجه شده اید چای برخی ها به ویژه در هیات ها و مراسم مذهبی خیلی خوش رنگ و عطر است اما آنها چه کار می کنند و چه ترفندهایی را به کار می برند؟

 

نوع چای

به نوشته چاردیواری جام جم، از نیمی چای اصل و نیمی چای صنعتی استفاده کنید. توجه داشته باشید چای اصل رنگ بسیار ملایمی دارد و عطر آن به زیادی نوع صنعتی نیست، پس بهتر است مخلوطی از هر دو استفاده کنید. قبل از دم‌کردن چای، آن را یک‌بار با آب سرد آبکشی کنید تا رنگ بهتری بدهد. بهتر است این کار را در مورد قوری هم انجام دهید. توجه داشته‌باشید چای نباید خیس بخورد.

 

در همین زمینه: چای خوب و مرغوب را چطور بشناسیم

 

چقدر آب جوش بریزیم

توجه داشته باشید دو سوم حجم قوری باید آب جوش باشد. یک‌سوم باقیمانده آن برای تجمع بخار و خوب دم کشیدن چای است.

 

بهتر است روی قوری دستگیره یا دستمال ضخیمی بیندازید تا چای شما زودتر دم کشیده و خوشرنگ‌تر شود.

فوت و فن های دم کردن چای

دارچین و هل برای دم کردن چای

اگر می‌خواهید از هل یا دارچین استفاده کنید، بهتر است آنها را داخل آب کتری یا سماور بیندازید و بعد با همان آب معطر چای درست کنید. اضافه کردن این مواد به چای، باعث کدر شدن رنگ چای می‌شود.

 

نگهداری چای دم‌ کرده

گاهی وقت‌ها ممکن است مجلس روضه کمی بیشتر از پیش‌بینی‌ها طول بکشد و لازم باشد کاری کنیم چای‌مان تازه بماند. برای نگهداری چای دم‌کرده به مدت طولانی، تفاله را از چای جدا کنید و چای بدون تفاله را داخل قوری برگردانید.

 

بیشتر بخوانید: چای سفید را چگونه دم می کنند

 

اگر چای جوشید چه کنیم؟

اگر چای زیاد دم کشید یا به مرز جوشیدن رسید، می‌توانید با انداختن دو حبه قند از طعم بد و جوشیده آن جلوگیری کنید.

 

ترفند داغ ماندن چایی در استکان

پیش از ریختن چای، کمی آب جوش داخل فنجان بچرخانید تا با گرم شدن فنجان، چای نیز پس از ریختن داغ بماند.

12jav.net

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.